Контакти

Скопје Седиште

СОРАВИА ЦЕНТАР V КАТ

ул. Скупи 12
Скопје, Р. Македонија
Тел.: +389 2 3212-270
Факс: +389 2 3212-280
E-mail: info@euroleaseauto.mk