Чекори

  • одберете го возилото од импортерот или дилерот од каде сакате да го набавите возилото
  • контактирајте не на подолу наведената адреса или посетете не во нашите простории или најблиската канцеларија
  • пополнете барање за финансирање и ЕВРОЛИЗ АУТО ќе Ви подготви понуда за финансирање и амортизационен план
  • доставете ги потребните документи и во рок од 1 ден ќе добиете одговор
  • доколку барањето е одобрено, ќе го уплатите учеството и ќе потпишете договор
  • ЕВРОЛИЗ АУТО го плаќа и го регистрира Вашето возило
  • ЕВРОИНС ќе го осигура Вашето возило
  • потпишувате записник за примопредавање на возилото
  • по исплаќањето на послeдната рата, ЕВРОЛИЗ АУТО врши промена на сопственоста на возилото во рок од 5 работни дена